Ajankohtaista - BG huoltopalvelut

Useimmat auton omistajat ovat hyviä säännöllisissä huolloissa, kuten öljynvaihdoissa, jarrupalojen vaihdossa ja renkaiden vaihdossa. Ilmastointi (tai ilmastointijärjestelmä) jätetään kuitenkin usein huomiotta. Tämän järjestelmän laiminlyönti voi johtaa useisiin vastenmielisiin ääniin, hajuihin tai, mikä pahempaa, rikkinäiseen ilmastointiin. Alla on kuvailtu yleisimmät ilmastointiongelmat ja mahdolliset ratkaisut, jotta autosi ilmastointijärjestelmä pysyy toiminnassa.

Lue lisää...

BG In-Force on ioniaktivoituva tunkeutuva öljy. suihkuta ruosteiselle, syöpyneelle tai jäätyneelle osalle ja anna hetken aikaa tunkeutua. Osan napauttaminen nopeuttaa entisestään tunkeutumista. Epätavallisen vaikeissa tilanteissa toista toimenpide.

Lue lisää...

American Car Show tapahtuma järjestetään 15-17.4 Helsingin messukeskuksessa. Olemme mukana tapahtumassa tervetuloa osastolle tutustumaan BG tuotteisiin ja palveluihin.

BG Products inc. juhli 50 vuotista taivalta viime vuonna ja tämä tapahtuma on FHRA 50v. juhlanäyttely!

 

Näyttelyn aukioloajat:

Perjantai 15.4.2022 kello 10.00 – 18.00

Lauantai 16.4.2022 kello 10.00 – 18.00

Sunnuntai 17.4.2022 kello 10.00 – 18.00

 

https://www.fhra.fi/americancarshow/

 Ajan myötä jäähdytysnesteen suojaavat lisäaineet loppuvat. Heikentynyt jäähdytysneste voi olla hapanta eikä pysty suojaamaan järjestelmän osia. Tämä johtaa ruosteen, kattilakiven ja lietteen muodostumiseen, jotka estävät moottorin oikean lämpötilan säätelyn. Muista tarkistuttaa ajoneuvosi jäähdytinneste aina ennen reissuun lähtöä. Kylmällä ilmalla ensimmäiset oireet saattavat olla että sisätilaan ei puhalla lämmintä ilmaa. Kuumalla ilmalla jäähdytinneste jäähdyttää moottoria. Ikääntynyt jäähdytinneste ei välttämättä kykene enää hoitamaan tätä asiaa ja moottori pääsee ylikuumentumaan.

Lue lisää...

Dieselpolttoaineella on taipumus paksuuntua kylmissä lämpötiloissa ja kiinteytyä osana geeliytymisprosessia. Geelimäiset polttoaineet tukkivat polttoaineensuodattimet ja rajoittavat syöttöä ruiskutussuuttimille. Lopulta moottori tukehtuu ja ei enää lähde käyntiin.

Lue lisää...

BG huoltopisteet

Ajankohtaista