Oy Sports Car Center Ab on erikoisajoneuvoihin keskittynyt autoliike, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa ja Virossa. Huollossa SCC merkkiedustukset ovat Jaguar, Land Rover, Volvo, Renault, Dacia ja monimerkkihuolto, joka on täyden palvelun huolto kaikille automerkeille. SCC:n jälkimarkkinointipäällikkö Lauri Pulla kertoo tässä jutussa, miten he päätyivät tekemään BG-huoltoja ja missä huolloissa niitä on muun muassa käytetty.

Miten päädyitte tekemään BG -huoltoja?

Meillä oli huolloissa erilaisia tarpeita ja haasteita, joihin piti löytää ratkaisuja. BG:ltä löytyi erittäin laaja ja laadukas tuotevalikoima ammatti käyttöön, sekä BG on erittäin tunnettu ja varteenotettava valmistaja maailmalla, lisäksi maahantuonnilla on Suomessa tekninen tuki ja tämä on yksi palvelumuoto lisää, jota voimme tarjoamaan aikailleelle.

Millaisiin ongelmiin BG on tuonut ratkaisun?

Niitä on ollut erilaisia. On ollut ehkäiseviä toimenpiteitä eli Jaguar, Land Rover ja BG:n yhdessä kehittämiä polttoaineenpuhdistuskemikaaleja diesel moottoreihin, joita käytetään vuosihuoltojen yhteydessä. Lisäksi olemme tehneet paljon partikkelisuodatin-, ohjaustehostin– ja vaihteistopesuja sekä mm. imusarjan puhdistuksia moniin eri merkkisiin autoihin.

Teidän asiakkailla on paljon dieselautoja, miten dieselmoottorin ongelmia voidaan ennaltaehkäistä BG:n tuotteilla?

Esimerkiksi talviaikaan meillä tehdään paljon BG-talvikäsittelyitä autoihin, jotka tulevat vuosihuoltoon. Tämä käsittely parantaa dieselpolttoaineen talviominaisuuksia, jolloin moottori toimii paremmin.

Dieseleissä on ollut ongelmia myös hiukkassuodattamien kanssa ja olemme tehneet erilaisia toimenpiteitä näiden ongelmien ratkaisemiseksi. BG-huollot on ollut se viimeinen ratkaisu, ennen kuin vaihdetaan uusi osa ja olemme saaneet erittäin hyviä tuloksia BG-huolloista.

Teillä tehtiin ensimmäisen BG -huollot vuonna 2017, entä miten jatkossa?

Kyllä jatkamme tätä yhteistyötä. Se on toiminut erittäin hyvin ja jatkossa koulutamme henkilökuntaamme käyttämään entistä enemmän BG-tuotteita ja -laitteita.

Lisätietoa Sports Car Centeristä: www.scc.fi

SCC huolto 012020

 

BG huoltopisteet

Ajankohtaista