BG opas Powersports laitteille - BG huoltopalvelut

Kesä on täällä! Aika päästä ulos ja ajaa moottoripyörillä, mönkijöillä, veneillä ja vesiskoottereilla. Olet odottanut koko talven, että seikkailu alkaa. Ainoa asia sinun ja vapauden välillä on keväthuolto, jotta laitteesi toimii ongelmitta läpi sesonkin. Seuraa oppaasta nopeaa ja tehokasta huoltoa BG: n kanssa.

 

Vaihe 1. Puhdista polttoainejärjestelmä
Bensiinimoottoreita käytetään laajasti huvilaitteissa monipuolisuuden ja yksinkertaisuuden vuoksi. Bensiini antaa voimaa moniin kesällä käytettäviin vempaimiin aina 2-tahtisista ruohonleikkureista suuriin harrikoihin.

Estämään seisokkeja ja varmistamaan toimivuus, sinun on suojattava polttoainetta etanoliin liittyviltä ongelmilta, kuten:MP SC2

  • Nopea kerrostumien muodostuminen
  • Polttoaineen hajoaminen
  • Korroosio

Näiden ongelmien ehkäiseminen on erityisen tärkeää pienitilavuuksisissa moottoreissa (alle 250 cm3), koska näitä moottoreita ei ole luokiteltu etanolin käyttöön. Useimmat ihmiset eivät tiedä etanolin aiheuttamista vahingoista, kun he käyttävät tavallista pumppu bensiiniä.

BG Supercharge® II ja BG CF5® ovat loistavia valintoja hiilikerrostumien puhdistamiseksi ja korroosion estämiseksi. Lisää ne vain ajoneuvon polttoainesäiliöön tai sekoita ne polttoainekannuun myöhempää käyttöä varten. Nämä tuotteet vakauttavat polttoaineen myös pitkäaikaiseen varastointiin, kuten esimerkiksi talven aikana.

 

Vaihe 2. Puhdista moottori
Jos aiot käyttää nelitahtimoottoria, on useita tapoja parantaa sitä alhaalta ylöspäin (yleisesti tunnettu öljypuolena). BG EPR® puhdistaa mikroskooppiset öljykanavat, jotka pitävät huolen että moottorin tärkeiden komponenttien voitelu ( turbo, venttiilin nostimet ) säilyy parhaana mahdollisena. 

Useimmat vapaa-ajan- ja maastoajoneuvot käyttävät mäntiä ja männänrenkaita aivan kuten "päivittäin käyttämäsi ajoneuvo". Käytä BG EPR® seuraavassa öljynvaihdossa palauttaaksesi puristuksen. Se poistaa karstan männän renkaista ja urista.

Käytä vain lisäämällä BG EPR® vanhaan öljyyn, käytä ajoneuvoa tyhjäkäynnillä 20 minuuttia ja tyhjennä vanhat öljyt. Se on niin yksinkertaista. BG EPR® auttaa myös poistamaan kampikammion kerrostumia tai lietettä, mikä tarkoittaa maksimaalista suorituskykyä pienimmissäkin moottoreissa!

 

Vaihe 3. Tehosta uusi öljy
Öljynvaihdon aikana lisää uuteen öljyyn öljyn tehostaja paremman suojan ja suorituskyvyn varmistamiseksi äärimmäisessä kesä lämpötilassa. BG Engine Performance Concentrate on tuote, joka on erityisesti suunniteltu vahvistamaan moottoriöljyä suorituskykyisissä ajoneuvoissa. Se on erityisen tehokas parantamaan märkäkytkimisten mönkijöiden ja moottoripyörien suorituskykyä.

 

Ennakoimalla varmistat kesä menopelisi toimivuuden läpi koko kauden!

BG huoltopisteet

Ajankohtaista