BG Öljyhuolto - BG huoltopalvelut

Koska moottorisi öljyjärjestelmä on viimeksi puhdistettu?

Lietettä ja karstaa muodostuu öljyjärjestelmään heikentäen voitelua tarvitsevien komponenttien käyttö ikää. Mikäli ongelmaa ei hoideta ajoissa voi tämä aiheuttaa kalliita korjauksia. Pahimmassa tapauksessa moottori vaurion!

 

Pitkät määräaikaishuolto välit ovat omiaan aiheuttamaan lietettä. Sludge 744x400Karsta ja liete alkavat tukkia mikroskooppisia öljy kanavia, joita pitkin öljy virtaa voitelu tarviseville komponenteille ( turbo, venttiilikoneisto ) 

BG EPR® Engine Performance Restoration®  pehmentää ja liuottaa männänrenkaista vaikeasti poistettavat karstat jopa 10 minuutissa! Tiiviimpi palotila parantaa puristuksia ja vähentää öljyn haihtumista. BG EPR® puhdistaa kanavat ylläpitääkseen komponenttien, kuten venttiilikoneisto ja turboahtimien, kriittisen voitelun.

Autonvalmistajat väittävät öljyn lisäämisen määräaikaishuoltojen välillä olevan normaalia.

SE EI OLE!

Tämä on männänrenkaiden vika. Karsta muodostuu männänrenkaisiin aiheuttaen näiden jumiutumisen. Tämän seurauksena öljyä pääsee männänrenkaiden ohi palotilaan, josta se palaa pois. Vastaavasti puristuspaineet karkaavat männänrenkaiden välistä kampikammioon aiheuttaen paineen nousua, jonka seurauksena öljyä haihtuu kampikammion huohotuksen kautta imusarjaan.

BG EPR® Engine Performance Restoration®  käsittely huollon yhteydessä puhdistaa männänrenkaiden alueen ja palauttaa puristuspaineet ja moottorin suorituskyvyn. BG EPR käsittely suoritetaan BG Service Centereissä aina öljyn vaihdon yhteydessä.

Vaadi BG EPR käsittely autoosi seuraavan huollon yhteydessä. Luonto ja lompakkosi kiittää, kun öljyä pysyy siellä mihin se kuuluu eikä haihdu ilmaan!

 

Löydä lähin BG huoltopiste

https://www.bgprod.fi/huoltopiste

BG huoltopisteet

Ajankohtaista