BG Protection Plan on ilmainen asiakasetuohjelma, joka on osa BG huoltopalveluja. BG Lifetime Protection Plan kulkee auton mukana ja se on siirrettä-vissä, mikäli auto vaihtaa omistajaa. Ohjelmaan pääsee kun ensimmäinen BG-huolto tehdään ennen kuin ajokilometrejä on 120 000. Tämän jälkeen ohjelma jatkuu niin kauan, kuin autolle suoritetaan BG-huollot määräajoin.

 

Etkö ole varma, haluatko sijoittaa BG huoltopalveluihin? BG Protection Plan® auttaa sinua tekemään tämän päätöksen. Saat BG Protection Planin mikäli autoosi on ProtectionPlan logosuoritettu yksi tai useampi BG huoltopalveluista. Ohjelmassa on kaksi tasoa: Jos ensimmäinen BG-huolto tehdään ennen kuin ajokilometrejä on 80 000, pääset tasolle 1, jossa saat parhaan korvauksen mahdollisessa vikatapauksessa. Jos olet ajanut jo yli 80 000 km, pääset vielä mukaan ohjelmaan tasolle 2, jos ensimmäinen huolto tehdään ennen kuin ajokilometrejä on 120 000. Tämän jälkeen ohjelma jatkuu niin kauan, kuin autolle suoritetaan BG-huollot määräajoin. BG Protection on täysin ilmainen ja se jatkuu niin kauan, kuin erityinen, järjestelmäkohtainen BG-huoltopalvelu suoritetaan autossasi valtuutetussa BG huoltopisteessä.

Saat Protection Planin, mikäli olet suorittanut yhden tai useamman näistä huoltopalveluista:

BG öljyhuolto plus: Öljyjärjestelmän puhdistus ja uuden öljyn lisäaineistus.

Moottorin öljynvaihdon yhteydessä suoritettava huolto bensiini- ja dieselmoottoreille. Ajoneuvosi öljyjärjestelmä puhdistetaan öljynvaihdon yhteydessä ja uutta moottoriöljyä suojataan erityisellä lisäaineella. Huolto vähentää liiallista öljyn kulumista ja suojaa öljyä ennenaikaiselta loppuunkulumiselta ja ennalta ehkäisee liiallista kulumista.

BG Performance -huolto: Öljyjärjestelmän puhdistus ja uuden öljyn lisäaineistus sekä karstan poisto polttoainejärjestelmästä.

Moottorin ja polttoainejärjestelmän huolto. Ajoneuvosi öljyjärjestelmä puhdistetaan öljynvaihdon yhteydessä ja uutta moottoriöljyä suojataan erityisellä lisäaineella. Tämän lisäksi polttoainejärjestelmä puhdistetaan. Tämä huolto palauttaa autosi suorituskyvyn, ennaltaehkäisee ja kontrolloi moottorin likaantumista.

BG ilma- ja polttoainejärjestelmän huolto: Moottorin yläosan ilma- ja polttoainejärjestelmän puhdistus bensiinimoottoreille.

Huoltopalvelu bensiinimoottoreiden yläpuoliselle osalle. Moottorin ilma- ja polttoainejärjestelmä puhdistetaan BG -laitteen ja -kemian avulla, jotta saadaan palautettua oikeaoppinen palotapahtuma. Tämä vaikuttaa merkittävästi autosi ajettavuuteen ja polttoaineen kulutukseen.

BG automaattivaihteiston huolto: Automaattivaihteiston puhdistus, 100% öljynvaihto ja uuden öljyn lisäaineistus.

Huoltopalvelu kaikille automaattivaihteisto tyypeille A/T, DSG/DCT ja CVT. Huollossa vaihteisto puhdistetaan, öljy vaihdetaan 100% ja uutta öljyä suojataan erityisen lisäaineen avulla. Tämä huolto palauttaa autosi vaihteiston toiminnan uuden veroiseksi ja pehmentää vaihtamista. Hyvin toimiva automaattivaihteisto auttaa pienentämään polttoaineen kulutusta.

BG ohjaustehostimen huolto: Ohjaustehostimen puhdistus, nesteen vaihto ja uuden nesteen lisäaineistus.

Huoltopalvelu kaikille hydraulisesti toimiville ohjaustehostimille (poislukien sähkötoimiset). Huollossa ohjaustehostin  puhdistetaan, neste vaihdetaan BG -laitteen avulla ja uutta nestettä suojataan erityisen lisäaineen avulla. Huolto palauttaa parhaan mahdollisen ohjaustuntuman ja ennaltaehkäisee järjestelmän kulumista ja vikoja.

BG jäähdytysjärjestelmän huolto: Jäähdytysjärjestelmän puhdistus, nesteen vaihto ja uuden nesteen lisäaineistus.

Huoltopalvelu kaikille jäähdytysjärjestelmille. Huollossa jäähdytinjärjestelmä mukaan lukien lämmityslaite puhdistetaan, neste vaihdetaan BG -laitteen avulla ja uutta jäähdytinestettä suojataan erityisen lisäaineen avulla. Huolto palauttaa parhaan mahdollisen jäähdytys- ja lämmitystehon sekä suojaa järjestelmää korroosion haitallisilta vaikutuksilta.

BG voimansiirron huolto: Voimansiirron öljynvaihto huippulaatuisella BG-vaihteistoöljyllä.

Huoltopalvelu manuaalivaihteistoille, jakolaatikoille, edessä ja takana sijaitseville voimansiirron öljyvoidelluille komponenteille. Huollossa vaihteistoöljy korvataan huippulaatuisella BG -vaihteistoöljyllä, joka suojaa voimansiirron komponentteja paremmin ja pidempään. Tunnet parantuneen toiminnan mukavampana ajettavuutena.

Miten se toimii?

Mikäli ensimmäinen BG-huoltosi tehdään ennen 80 000 km, pääset ohjelmassa tasolle 1. Tasolla 1 mahdollinen maksimikorvaus on 5000 euroa. Jos huolto tehdään alle 120 000km kohdalla, pääset tasolle 2, jossa mahdollinen maksimikorvaus on 2500 euroa.

Mikäli autoosi tulee ohjelman puitteissa vika ja kyseinen vika kuuluu Protection Planin piiriin, voit saada korvauksen BG -ohjelman puitteissa. Suunnitelma ei jatka ajoneuvon normaali takuuta vaan on erillinen korvaussuunnitelma.

 

Tarkemmat tiedot, ehdot ja poikkeukset

https://bgservicecenter.sharepoint.com/:b:/g/EW6Mnxei-cFOgeHEUU2Kq7sBMmFzah3zzqM4Vw3Av4IGRA?e=ciYrfa

BG huoltopisteet

Ajankohtaista