Voiteleva ruosteen Irrotusöljy - BG Suomi

BG In-Force on ioniaktivoituva tunkeutuva öljy. suihkuta ruosteiselle, syöpyneelle tai jäätyneelle osalle ja anna hetken aikaa tunkeutua. Osan napauttaminen nopeuttaa entisestään tunkeutumista. Epätavallisen vaikeissa tilanteissa toista toimenpide.

kun happi sitoutuu rautaan, muodostuu ruostetta. Rauta on ioniaktivoitu hiukkanen, jolla on positiivinen varaus. Aivan kuten vanha sanonta "vastakohdat vetävät puoleensa", happi ja rauta houkuttelevat toisiaan, sitoutuvat toisiinsa ja muodostavat rautaoksideja (tai ruostetta). Koska BG In-Forcen negatiivisesti varautuneet hiukkaset ovat elektronegatiivisempia kuin happi, rauta vetää niitä voimakkaammin puoleensa kuin happi. Näin ollen BG In-Force löytää tiensä rautaa, sitoutuu rautaan ja suojaa rautaa hapelta. Alla on teknisempi selitys:

inforce specs

BG In-Forcen ioniaktivoitu koostumus läpäisee metallia paremmin kuin standardikaavan tunkeutuvat öljyt. Hankalissa olosuhteissa vaahtoaminen antaa jatkuvan voitelun ja minimoi valumisen, vähentää jätettä ja hyökkää koviin, ruostuneisiin kohtiin. BG In-Force pysäyttää ruosteen! Se voitelee ja vapauttaa ruostuneet osat. Sitä voidaan käyttää myös kokoonpanosovelluksissa metallin käsittelyyn ennen kuin ruoste on muuttunut.

BG huoltopisteet

Ajankohtaista