Kehittyvät tekniikat

Moottoritekniikoiden kehittyessä autoala on kohdannut uudenlaisen haasteen. Moottoreissa, polttoainejärjestelmissä ja auton erilaisissa voitelujärjestelmissä käytettävien voiteluaineiden vaatimukset ovat kasveet niiden suorituskyvyn rajoille. Samanikaisesti on haluttu markkinavoimien vaatimuksesta kasvattaa autojen huoltovälejä. Haaste on ainutlaatuinen, koska samanaikaisesti lisätään huoltovaatimuksia, mutta vastaavasti haluttaisiin huoltaa vähemmän?

Pohjoisen Suomi

Suomessa autojen keskinmääräinen käyttöikä on 11,8 vuotta. Suomalaisille kuluttajille auto on elämän toiseksi suurin sijoitus asunnon jälkeen. Suomessa autoilla ajetaan poikkeuksellisen pitkään ja tyypillisesti me haluamme omistaa automme. Etkö haluaisi pitää elämäsi toiseksi suurimmasta sijoituksesta huolta? Tiesitkö, että kaikista autoiluun liittyvistä kuluista auton huoltokulut ovat vain pieni osa autoilun kuluista. Motivan suorittaman laskelman mukaan auton arvonaleneminen on suurin kulu, johon BG huoltopalveluilla pyritään vaikuttamaan.

Kilometrikustannukset Autotyypeittain Motiva 102016

BG Service Center

Nykyaikaiset autot ja pohjoinen ilmasto-olosuhde vaativat erityistä huolenpitoa ja kunnossapitohuoltoja. Parhaiten tämä onnistuu BG huoltojen avulla. BG Service Centeristä saat parhaan asiantuntemuksen ja kaikki BG huoltopalvelut samalta palvelun tarjoajalta. BG Service Centereitä tulee kattava verkosto suurimpiin taajama alueisiin. Seuraa paikkakuntasi mainontaa ja bg viestintäkanavia, kuten tämä sivusto ja Facebook, niin saat tietää lisää.

Huoltopalveluita:

  •   Polttoaine- ja ilmajärjestelmä
  •   Moottori
  •   Pakokaasun jälkikäsittely
  •   Vaihteisto- ja voimansiirto
  •   Ohjaustehostin
  •   Jäähdytin
  •   Jarrut
  •   Ilmastointi
 
 

Mikä on BG?

Ennakoivaa huoltoa toimivuustakuulla. BG-tuotteet puhdistavat, suojaavat ja säästävät rahaa.

Lue lisää

Finntest Oy

Finntest Oy on toiminut yksinoikeudella Suomessa BG tuotteiden jakelijana jo vuodesta 2003.

Lue lisää