Automaattivaihteistoni toimii epämääräisesti

Viime vuosina autoalalla on alettu huoltaa ahkerasti automaattivaihteistoja. Monet ovat saaneet avun kehnosti toimivaan vaihteistoon. Toiset ovat kokeneet pettymyksen luvatuista asioista huolimatta.

Puhutaan öljynvaihdosta, huuhtelusta ja automaattivaihteiston huollosta. Mitä BG Automaattivaihteisto huollossa on niin erikoista? 

 

Tästä jutusta voit lukea automaattivaihteistoon liittyvistä uskomuksista.

Automaattivaihteiston öljynvaihto 1#: Vaihteisto saattaa rikkoutua huollossa

Rikkoutuuko moottori öljynvaihdossa? Vastaus on, että oikein suoritetussa huollossa ei. Huoltamattomuus tulee rikkomaan automaattivaihteiston ennen pitkää. Automaattivaihteistot rikkoutuvat tutkimusten mukaan lähes aina 90%:sesti sen vuoksi, että öljy on päässyt huonoon kuntoon. Automaattivaihteistoissa on toimintahäiriöitä siksi, että ne ovat päässeet likaantumaan huonontuneen öljyn vuoksi.

Automaattivaihteiston puhdistaminen 2#: Tuleeko toimintahäiriö, jos lika lähtee liikkeelle? 

Tämä on yleensä se seuraava kysymys. Vanhanaikaista agressiivista puhdistuskemiaa käyttäessä tämä vaara on olemassa.  Moderni puhdistuskemia, jota käytetään BG Automaattivaihteistohuollossa, on suunniteltu hajottamaan sekä liuottamaan turvallisesti ja tehokkaasti öljyperäistä karstaa. Tällainen turvallinen puhdistuskemia ei aiheuta ongelmia. Useimmiten, noin yhdeksän kertaa kymmenestä, automaattivaihteistohuolto toimii BG -huollon jälkeen paremmin.

Automaattivaihteiston huolto 3#: Vaihteistoni on huoltovapaa

Tämä on aika yleinen harhaluulo ja sitä ruokkii joidenkin autonvalmistajien valitsema linja, että vaihteistoa ei tarvitse huoltaa ensimmäisen omistajuuden aikana. Tiesitkö, että näiden autojen vaihteistovalmistajat suosittelevat säännöllistä huoltoa. Autonvalmistajan takuu ei kata likaantumista. Jos omistat itse autosi, huollata autosi vaihteisto säännöllisesti ja lompakkosikin kiittää. BG Automaattivaihteistohuolto maksaa alkaen 420EUR + ALV24% ja se kannattaa tehdä noin 50 000 ajokilometrin välein. 

Kaikenlaiset ajoneuvojen öljyjärjestelmät likaantuvat ajan myötä, jos niitä ei puhdisteta säännööllisesti. BG -huoltopalavelut aloitetaan aina puhdistuksella. 

ILMAINEN ASIAKASETU

Vaihteisto kannattaa puhdistaa säännöllisesti automaattivaihteistolle suunnitellun puhdistuskemian avulla. Mikäli BG Automaattivaihteiston huolto tehdään riittävä ajoissa, ennen 160 000 km, myönnämme ilmaisen asiakaedun autosi vaihteistolle. Se tarkoittaa, että mahdollisen vikatapauksen tullessa ilmi sinulle on varattu korjausrahaa 1500 euroa. Mikäli päätät aloittaa huoltaa vaihteistoasi ennalta jo ennen 80 000 ajokilometriä, tuplaamme korjausrahan 3000 euroon.

Lue lisää BG Automaattivaihteisto huollosta

Varaa huolto

BG huoltopisteet

Ajankohtaista