Asiakaskokemukset - BG Suomi

Asiakaskokemukset

Asiakastyytyväisyys on yksi JoyDrive Oy:n tärkeimmistä toimintaa ohjaavista mittareista. Lähetä oma kokemuksesi meille vieressä olevasta linkistä.

Näppärään Riooni tehtiin BG Platinum -huolto pari viikkoa sitten ja jo heti huollon jälkeen huomasin autossa eron.
Nyt autoni liikkuu paljon reippaammin sekä tehokkaammin eikä ole enää "laiska".

Huollossa minulle näytettiin kuvat ennen ja jälkeen huollon - ero karstan määrässä oli merkittävä.
Yllätyin, miten paljon karstaa oli jo kertynyt, koska autooni on tullut ajokilometrejä varsin maltillisesti.  

Maria, Kia Rio 1.0 T-GDI, vm 2017, 35000 km

 

 

 

Autooni, Audi A4, tehtiin BG Diesel Ilmajärjestelmän huolto ja  BG Karstanpoistopalvelu vuoden vaihteessa.
Nyt noin 12 000km jälkeen:

Kulutus on laskenut 6,3-6,5l/100km> 5,9-6,1l/100km.
Maantieajossa kulutus laskenut 5,7l/ 100km> 5,3l/100km.

Petri, Audi A4 3,0TDI vm 2015, 201 000km

 

 

 

Käytin autoni BG Ilmastointijärjestelmän huollossa. Huollosta on nyt viikko ja sukkamehuhajua ei ole esiintynyt enää!!! Täytyy kyllä sanoa, että noinkin nopealla käsittelyllä saadaan tällaisia tuloksia aikaan. Tyttärenikin ylpeästi totesi: "Nyt kyllä tuoksuu meidän auto taas mille auton pitääkin tuoksua.” Itsekin, totta kai, erittäin tyytyväisenä siitä ettei tarvitse ajella ikkuna auki autoa tuulettaen tyyliin: Koira ikkunasta ulkona kieli ulkona roikkuen. Kiitos vielä kerran ja KYLLÄ suosittelen eteenpäin.

Tommi, Kia Picanto vm 2012,  n.144000 km.

 

Käytin 124000km ajetun autoni Subaru Legacy Blitzen 2006 BG Service Center Tillinmäessä automaattilaatikon öljynvaihdossa vaihteistossa ilmenneiden ongelmien takia. Vaihteet vaihtuivat välillä hitaasti tai kolahtivat kovasti vaihdon yhteydessä. Halusin teettää täydellisen öljynvaihdon, jotta vanha öljy saadaan kokonaan pois ja voin varmistua siitä, että laatikossa on ylipäätänsä oikea määrä öljyä.

Ajanvaraus onnistui todella helposti, aika löytyi nopeasti ja työ pystyttiin suorittamaan odottaessa, joka oli itselleni plussaa. Vaihtotyö sujui aikataulussa ja sain nähdä vertailukuvan vanhan ja uuden öljyn välillä. Tilat näyttivät siisteiltä, henkilökunta oli todella ystävällistä ja mieleeni jäi kuva laadukkaasta palvelusta. Hintakin oli saamistani tarjouksistani edullisin.

Olin hieman skeptinen öljynvaihdon luvattuihin ominaisuuksiin, etenkin kun kyseessä on universaaliöljy, mutta lopputulos ylitti odotukseni. Ensimmäisen kilometrin aikana huomasin jo laatikon vaihtavan hieman paremmin ja pehmeämmin. Olen ajanut nyt n.1000km vaihtotyön jälkeen ja laatikko toimii todella hyvin, vaihdot ovat nopeita ja huomaamattomia. Omien kokemusteni perusteella heittämällä paras asiakaskokemus autoalan yrityksistä, kiitos!

Joni, Subary Legacy vm. 2006, 124 000km

Toin autoni automaattivaihteistohuoltoon, koska vaihtamisessa ilmeni ajoittaista nykimistä erityisesti kun vaihdoin R:ltä D:lle jo jonkin aikaa.

Huollon jälkeen nykimistä ei ole enää esiintynyt ja tuntuu kuin autoon olisi tullut lisää tehojakin - eli kyllä huollossa tapahtui muutakin kuin vain öljyn väri muuttui mustasta punaiseksi.

Teemu, Volvo V60 D4 AWD, vm. 2014, 134 000km

BG huoltopisteet

Ajankohtaista