BG Uutisia - BG Suomi

Useimmat meistä hakevat huoltoliiketta, jossa suorittaa öljynvaihto ja tarvittavat tarkastukset. Määräaikaishuolto vai vuosihuolto? Tällaiset termit tulee ensimmäisenä vastaan ja se saattaa hieman askarruttaa. Jos haluat edullisen omistajuuden, vähemmän murheita ja auton jolla on kiva ajaa, niin lue tämä.  

Lue lisää...

Talven ihmemaa, lahja joka jatkaa antamistaan. Myönnetään, talvi pitää Suomessa pyörät pyörimässä. Taloja pitää eristää ja lämmittää. Ihmisten pitää pukeutua lämpimämmin ja autoja pitää huoltaa eri tavalla, jotta ne pärjäävät vaativammassa olosuhteessa. Tästä artikkelista voit lukea miksi Suomen talvi on autovalmistajien mukaan aina vaativa/äärimmäinen käyttöolosuhde ja miksi ääriolosuhteissa valmistajat suosittelevat normaalia huoltoväliä aktiivisempaa huoltoa.

Lue lisää...

Ajan myötä jäähdytysnesteen suojaavat lisäaineet kuluvat loppuun. Heikentynyt jäähdytysneste happanee eikä pysty suojaamaan järjestelmän osia. Tämä johtaa ruosteen, kattilakiven ja lietteen muodostumiseen, jotka estävät moottorin oikean lämpötilan säätelyn. Kylmällä ilmalla ensimmäiset oireet saattavat olla että sisätilaan ei puhalla lämmintä ilmaa. Kun jäähdytysneste säiliö on vajaa, niin ethän lisää sinne pelkkää vettä. Ennen kuin ryntäät ostamaan uutta jäähdytinestettä, niin lue tämä.

Lue lisää...

Dieselpolttoaineella on taipumus jähmeytyä kylmissä lämpötiloissa. Geelimäinen polttoaine voi tukkia polttoaineensuodattimen ja rajoittaa polttoaineen syöttöä suuttimille. Lopulta moottori tukehtuu ja ei enää lähde käyntiin.

Lue lisää...

BG huoltopisteet

Ajankohtaista