Huoltopalvelut - BG Suomi

Autot ovat kompleksisempia kuin koskaan ennen. Ne vaativat enemmän huolenpitoa kuin ikinä. Useimmissa ajoneuvovalmistajien huolto-ohjelmissa huolletaan vähemmän kuin koskaan ennen. Jatkuvasti niukka huolto johtaa järjestelmien sisäiseen likaantumiseen, liialliseen öljyn kulutukseen, kohonneeseen polttoaineen kulutukseen, kohonneisiin päästöihin ja laiterikkoihin.

BG Products Inc. on ISO sertifioitu erikoisvalmistaja, joka keskittyy tieteellisen lähestymiskulman avulla tuottamaan aitoa lisäarvoa huoltotuotteillaan ajoneuvon omistajalle.

BG -tuotteilla tehtävien huoltopalveluiden avulla ajoneuvojen tekniikka kestää pidempään. Huoltopalveluihin sisältyvät kaikki ajoneuvojen nestejärjestelmät. Nämä lisäävät ajoneuvojen tehokkuutta, taloudellisuutta, luotettavuutta sekä ympäristöystävällisyyttä.

Eettisyys osana ajoneuvohuoltoa

BG Products Inc. on valmistajana sitoutunut tekemään oikein ajoneuvonomistajan kannalta. Suosittelemme tehtäväksi huoltopalveluita perustuen faktoihin ja autoalan tieteelliseen tutkimukseen. BG tuotteet on suunniteltu tuoteturvallisuus ja toimintatehokkuus edellä. BG Products Inc. käyttää vuosittain satoja tuhansia dollareita varmistamaan, että tuottet ovat turvallisia ja tehokkaita ja että ne myös säilyvät sellaisina, kun ne lopulta käytetään kuluttajien ajoneuvoihin.

  • Tuoteturvallisuus
  • Tuote tehokkuus
  • Huoltopalvelut perustuen tiedettyihin faktoihin
  • Huoltopalveluita, jotka pidentävät voitelujärjestelmien käyttöikää
  • Huoltopalvelu prosessi, joka johtaa parhaaseen lopputulemaan ajoneuvon omistajan kannalta
  • Huoltopalveluita, jotka laskevat ajoneuvojen päästöjä

Olemme sitoutuneet kouluttamaan omaa kumppaniverkostoamme toimimaan eettisesti. Suositellaan sellaisia huoltoja ja huoltotuotteita, joita tarvitaan perustuen tiedossa olevaan tietoon. Vältetään suorittamasta sellaisia huoltopalveluita tai huoltopalveluiden osia, jotka eivät lisää arvoa ajoneuvon omistajan kannalta.

Olemme todella luottavaisia tuotteidemme ja huoltopalveluidemme toimivuuteen. Monista huoltopalveluitamme on tullut käsitteitä, kuten suosittu BG Automaattivaihteiston huolto. Meillä on erittäin sitoutunut kumppaniverkosto ja he ovat saaneet itse todeta tuotteiden toimivuuden ja monet heistä ovat laajentaneet tekemään useita BG huoltopalveluita.

"Tehdään oikein tai ei tehdä ollenkaan." - Taneli Piirala, Authorized distributor of BG Products in Finland

 

BG huoltopisteet

Eettisesti kestävää huoltoa toimivuustakuulla

Protection Plan Logo 1

BG-tuotteet puhdistavat, suojaavat ja säästävät rahaa.

Lue lisää »

Ajankohtaista