BG Products, Inc. - BG huoltopalvelut

BG Products, Inc. on omistautunut ylläpitämään ajoneuvojen toimintaa korkealuokkaisten huoltopalveluiden avulla. Huoltopalveluihin sisältyvät kaikki ajoneuvojen nestejärjestelmät: polttoainejärjestelmät, moottorit, vaihteistot, jarrut, ohjaustehostimet, jäähdyttimet, akut, voimansiirto ja ilmastointi.

Toimitamme korkealaatuisia tuotteita ja laitteita merkkiliikkeille, yksittäisille huoltoliikkeille ja ketjuille, jotka toteuttavat BG -huoltopalveluita kuluttajien autoihin.

Käytämme aikaa kouluttaaksemme huoltoneuvojia kertomaan ennakoivan huollon tehokkuudesta ja tärkeydestä. Me opetamme mekaanikoille oikeanlaisia työtapoja, jotta he osaisivat suorittaa BG -huoltopalvelut parhaalla mahdolisella tavalla. Toisin sanoen BG -huoltopalveluita tarjoavat huoltoneuvojat ja mekaanikot ovat heitä joiden sanaan kannattaa luottaa.

BG -tuotteet valmistetaan Kansasin Wichita:ssa ja toimitetaan sieltä ympäri maailman. BG:n vain ammattilaisille suunnatut tuotteet ja palvelut lisäävät autojen tehokkuutta, polttoainetaloudellisuutta sekä luotettavuutta. Me keskitymme vain ja ainostaan korkealaatuisimpiin tuotteisiin, joita saa vain BG:ltä.

Ainutlaatuista alallaan: BG Products toimii vain asiakkaitaan lähellä olevien riippumattomien sekä yksinoikeudella toimivien jakelijoiden kautta. (Suomessa: Fnntest Oy) 

Joka arkipäivä yli 100 000 korjaamoa, merkkiliikettä ja mekaanikkkoa käyttävät BG:n tuotteita, palveluita ja huoltolaitteita. Vastikään toteutetussa kansallisessa kyselytutkimuksessa Yhdysvalloissa merkkiliikkeiden jälkimarkkinointipäälliköt kertoivat, että he käyttävät yli kolme kertaa enemmän BG -tuotteita kuin minkään muun merkin (markkinaosuus 31%). Suomessa on suoritettu yli 10 000 BG Automaattivaihteistohuoltoa ja joka työpäivä suoritetaan satoja polttoainejärjestelmien puhdistuksia.

Historia

Toisen maailmansodan jälkeen veteraanit John Thompson, Sam Parks, Don Walton, O.J. Connell, Q.T. Williams ja Don Broadbent  sekä maalla ajetun nopeusennätyksen haltija Roy Leslie nousivat vaikeista sota-ajoista muodostaen rohkeasti ja kekseliäästi erityislaatuisen yrityksen, jolla on selkeä visio.

Näillä seitsemällä yrittäjällä oli vuosien kokemus autoteollisuudesta perustaessaan BG Products Inc. vuonna 1971. He halusivat, että yrityksen perusta on ihmiset, jotka työskentelevät saman päämäärän eteen, joka oli laadultaan ylivertaisten autoalan tuotteiden myyminen. 

Loppuvuonna 1971, BG:n kaksi ensimmäistä tuotetta tuli markkinoille: Engine Tune-Up ja RF-7. Ensimmäisen täyden toimintavuoden aikana BG myi tuotteitaan yli puolella miljoonalla dollarilla. BG kasvoi 17 prosenttia vuonna 1973 ja seuraavana vuonna 20 prosenttia. Vuosi vuodelta BG on onnistunut jatkamaan uskomatonta kasvuaan.

Vuonna 1980 silloinen BG:n kemian ulkopuolinen valmistaja myytiin Witcolle. Se päätti nopeasti sulkea Wichitan tuotantolaitoksen. BG osti Wichita:n tuotantolaitoksen itselleen ja alkoi valmistaa omia tuotteitaan. Yhdessä tutkimus- ja tuotekehityslaboratorion sekä yksinomisteisten valmistusprosessien avulla BG alkoi kehittää uusia tuotteita samalla hyödyntäen sen jo olemassa olevia keksintöjä.

Ylläpitävänhuollon vaatimusten kehittyessä uusien ja hienostuneempien moottoreiden myötä on myös BG pitänyt kehittymisvauhtinsa. Yrityksellä on  mm. kattava koulutusohjelma ja oma opinahjo BG University perustettiin vuonna 1999, joka on merkki fokuksesta jatkuvaan kehittämiseen.  Vuonna 2011 yritys käynnisti huoltoneuvojille suunnatun kurssiohjelman verkossa.

Aikojen ja tekniikoiden muuttuessa on BG marssinut eteenpäin perustajiensa viitoittamalla selkeällä tiellä.

Missio/Visio

Yhdessä jakelijoidemme kanssa BG Products, Inc. tunnistetaan globaaliksi markkinajohtajaksi. Sen tuotteet ja palvelut ovat ensisijaisia valintoja ennakoivaan huoltoon ammattilaisten keskuudessa.

Erotumme joukosta tarjoamalla korkealaatuisimpia tuotteita, varmistaen niiden oikeaoppisen käytön erinomaisella palvelulla ja tuloksiin perustuvalla harjoittelulla. Tämän lisäksi tuomme jatkuvasti markkinoille uusia asiakkiden vaatimia tekniikoita ja huoltopalveluita, jotta voimme auttaa asiakkaitamme menestymään.

BG huoltopisteet

Ajankohtaista