BG Products, Inc. on omistautunut ylläpitämään ajoneuvojen toimintaa korkealuokkaisten huoltopalveluiden avulla. Huoltopalveluihin sisältyvät kaikki ajoneuvojen nestejärjestelmät, kuten: polttoainejärjestelmät, moottorit, vaihteistot, jarrut, ohjaustehostimet, jäähdyttimet, akut, voimansiirto ja ilmastointi.

Toimitamme korkealaatuisia tuotteita ja laitteita merkkiliikkeille, yksittäisille huoltoliikkeille ja ketjuille, jotta he voisivat suorittaa BG huoltopalveluita kuluttajien autoihin.

Käytämme aikaa kouluttaaksemme huoltoneuvojia kertomaan ennakoivan huollon tehokkuudesta ja tärkeydestä. Me koulutamme mekaanikkoja oikeanlaisiin työskentelytapoihin, jotta he osaisivat suorittaa huollot parhaalla mahdolisella tavalla. Toisin sanoen BG huoltopalveluita tarjoavat huoltoneuvojat ja mekaanikot ovat heitä, joihin kannattaa luottaa.

BG tuotteet valmistetaan Kansasin Wichita:ssa ja jaellaan sieltä ympäri maailman. BG:n vain ammattilaisille suunnatut tuotteet ja palvelut lisää autojen tehokkuutta, polttoainetaloudellisuutta ja pitkän ajan luotettavuutta. Me keskitymme vain ja ainostaan korkeimman laatuluokan tuotteisiin, joita saa vain BG:ltä.

Ainutlaatuista alallaan: BG Products toimii vain ja ainoastaan lähellä asiakkaitaan olevien riippumattomien sekä yksinoikeudella toimivien jakelijoiden kautta. (Finntest Oy) 

Joka arkipäivä yli 100 000 korjaamoa, merkkiliikettä ja mekaanikkkoa käyttää meidän tuotteita, palveluita ja huoltolaitteita. Vastikään toteutetussa kansallisessa (USA) kyselytutkimuksessa merkkiliikkeiden jälkimarkkinointipäälliköt kertoivat, että he käyttävät yli kolme kertaa enemmän BG tuotteita kuin mitään muuta merkkiä (markkinaosuus 31%). Suomessa on suoritettu yli 10 000 BG Automaattivaihteistohuoltoa ja joka työpäivä suoritetaan satoja polttoainejärjestelmien puhdistuksia.

Historia

Toisen maailmansodan jälkeen veteraanit – John Thompson, Sam Parks, Don Walton, O.J. Connell, Q.T. Williams ja Don Broadbent – sekä maalla ajetun nopeusennätyksen haltija Roy Leslie nousivat vaikeista sota-ajoista muodostaen rohkeasti ja kekseliäästi erityislaatuisen yrityksen yrityksen, jolla on selkeä visio.

Näillä seitsemällä yrittäjällä oli vuosien kokemus autoteollisuudenalasta ennen kuin he perustivat BG Products Inc. vuonna 1971. He halusivat, että yrityksen perusta on ihmiset, jotka työskentelevät saman päämäärän eteen. Laadultaan ylivertaisten autoalan tuotteiden myyminen. 

Loppuvuonna 1971, BG:n kaksi ensimmäistä tuotetta tuli markkinoille: Engine Tune-Up ja RF-7. Ensimmäisen täyden toimintavuoden aikana BG myi tuotteitaan yli puolen miljoonan dollarin edestä.  Vuonna 1973, BG kasvoi 17 prosenttia. Vuosi sen jälkeen 20 prosenttia. Vuosi vuodelta 1971 jälkeen BG on onnistunut näyttämään uskomatonta kasvua.

Vuonna 1980 silloinen BG:n kemian ulkopuolinen valmistaja oli myyty uudelle yritykselle nimeltä Witco. Se päätti nopeasti sulkea Wichitan tuotantolaitoksen. BG päätti toimia nopeasti ja osti Wichita:n tuotantolaitoksen itselleen ja alkoi valmistaa omia tuotteitaan. Yhdessä tutkimus ja tuotekehityslaboratorion sekä yksinomisteisten valmistusprosessien avulla BG alkoi kehittää uusia tuotteita samalla hyödyntäen täysillä sen olemassa olevia keksintöjä.

Ylläpitävän huollon vaatimusten kehittyessä uusien ja hienostuneempien moottoreiden myötä, on myös BG pitänyt kehittymisvauhtinsa mm. kattavan koulutusohjelmansa ja omistautumisensa kouluttamiseen perustamalla oman opinahjonsa BG University:n vuonna 1999. Sekä huoltoneuvojille suunnatun online kurssiohjelman vuonna 2011.

Aikojen ja tekniikoiden muuttuessa on BG marssinut eteenpäin perustajiensa viitoittamalla selkeällä tiellä.

Missio/Visio

YHDESSÄ JAKELIJOIDEMME KANSSA, BG Products, Inc. tunnistetaan globaaliksi markkinajohtajaksi. Sen tuotteet ja palvelut ovat ensisijaisia valintoja ennakoivaan huoltoon ammattilaisten keskuudessa.

Erotumme joukosta tarjoamalla korkealaatuisimpia tuotteita, varmistaen niiden oikeaoppisen käytön hämmästyttävällä palvelulla ja tuloksiin perustuvalla harjoittelulla. Tämän lisäksi tuomme jatkuvasti uusia asiakkiden vaatimia tekniikoita ja huoltopalveluita markkinoille, jotta voimme auttaa asiakkaitamme menestymään.

BG huoltopisteet

Ajankohtaista