Finntest Oy on autokorjaamoalaan erikoistunut perheyritys, joka maahantuo ja myy autokorjaamolaitteita.

Tavoitteenamme on helpottaa autokorjaamoita ja rengasliikkeitä rakentavien sekä uusivien yritysten ja yhteisöjen toimintaa vahvan teknisen osaamisemme ja kokemuksemme avulla. Tarjoamme asiakkaillemme
kokonaisvaltaista palvelua autokorjaamoiden sekä rengasliikkeiden suunnittelusta toteutukseen, mukaan lukien laiteasennukset ja -koulutukset. Finntest Oy:n toimintaperiaatteisiin kuuluu myös huolehtia asiakkaidensa liiketoiminnan jatkuvuudesta toimittamiensa kokonaisuuksien osalta. Solmimme asiakkaidemme kanssa huoltosopimuksen turvaamaan investointia ja ennaltaehkäisemään mahdollisia ongelmia. Finntest Oy:n logistiikkakeskuksessa sijaitsee myyntinäyttelymme asianmukaisine koulutustiloineen. Koulutamme tiloissamme vuosittain useita eri ammattiryhmiä toimittamiemme tuotteiden tehokkaaseen käyttöön.

Finntest Oy on perustettu 1984 ja yrittäjinä toimivat Kari ja Merja Järvi. Tänään Finntest Oy pystyy suunnittelemaan nykyaikaisen korjaamon, merkkikohtaisilla laitteilla, vastaamaan nykyteknologian sekä ympäristön vaatimuksia kustannustehokkaammasta korjaamosta. Finntest Oy tarjoaa myös rengashuoltoon kattavan valikoiman laitteita, ollen Suomen suurin toimija tässä kategoriassa.

Asiakkaat

Finntest Oy:n asiakkaat koostuvat autoalan maahantuojista, autoliikkeistä ja -ketjuista, korjaamoista ja -ketjuista, rengasliikkeistä ja -ketjuista, katsastusasemista, koulutuskeskuksista sekä erinäisistä julkisista yhteisöistä. Asiakkaat toimivat niin kevyen kuin raskaankin kaluston parissa.

Laatu

Asiakastyytyväisyys on yksi Finntest Oy:n tärkeimmistä toimintaa ohjaavista mittareista ja tietoa kerätäänkin kaikista mahdollisista lähteistä. Yhtenä tietolähteenä käytetään asiakastyytyväisyystutkimuksia. Palautteet analysoidaan systemaattisesti ja hyödynnetään toiminnan kehittämisessä. Finntest Oy:n liiketoimintaa ohjaamaan on luotu laatujärjestelmä sekä ympäristönohjausjärjestelmä joiden mukaisesti Inspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt Finntest Oy:lle ISO 9001:2008 sekä ISO 14001:2004 sertifikaatit. Nämä sertifikaatit tarkistetaan ja päivitetään vuosittain. Finntest Oy:n tuotevalikoimaan kuuluu koneita ja laitteita, joilla asiakkaat voivat vähentää ympäristökuormitusta. Valikoimaan kuuluu myös tuotteita, joilla edistetään turvallista työympäristöä. Yrityksen omissa hankinnoissa suositaan ympäristöystävällisiä tuotteita.

Talous

Finntest Oy kuuluu Suomen Vahvimmat 2016 yrityksiin, jonka Suomen Asiakastieto on myöntänyt.

Palvelukehitys

Projektinhallintamme suunnittelee asiakastarpeiden mukaisesti korjaamon niin uusrakentamis- kuin uudistamistarpeisiinkin. Sovimme yhdessä asiakkaamme kanssa pidettävissä projektipalavereissa uuden korjaamon tilaratkaisut ja teemme toteutuksesta tämän mukaisesti tarjouksen jonka hyväksynnällä korjaamo toteutetaan yhdessä asianomaisten kanssa. Projektipäällikömme seuraa ja valvoo projektin edistymistä aina laitetoimituksista asennuksiin ja käyttökoulutukseen asti. Projekti sinetöidään solmimalla huoltosopimus jolla pyritään ennaltaehkäisemään mahdolliset ongelmat. Huoltosopimuksessa määritellään myös asiakkaan laatu- ja ympäristösertifikaattien mukaiset huoltotoimenpiteet ja niiden suorittaminen.

Organisaatio

Finntest Oy:n toimitusjohtajana toimii Kari Järvi ja apuna toimivat myynti- ja huolto-organisaatiot sekä hallinto. Yrityksen henkilöstöstä puolet toimii teknisellä pohjalla erilaisissa huolto- tai asiantuntijatehtävissä mahdollistaen vahvan osaamisen niin suunnittelu kuin jälkihoito prosessienkin osalta.

Kumppanit

Tavarantoimittajansa Finntest Oy on valinnut huolellisesti vastaamaan antamiaan lupauksia kustannustehokkaammasta, ympäristöystävällisemmästä sekä turvallisemmasta korjaamosta. Valikoimiimme olemme kelpuuttaneet ainoastaan laadukkaita laitetoimittajia, jotka edustavat alansa huippua. Valikoimasta löytyy kaikki korjaamolla tarvittavat laitteet, kuten rengas- tai jarruhuoltolaitteet, ohjauksensuuntauslaitteet, testauslaitteet, korinoikaisu- ja hitsauslaitteet, nostimet, öljynhuolto- ja pakokaasunpoistolaitteet, pesukoneet, kemikaalit tai käsityökalukokonaisuudet. Kattaaksemme laadukkaan ja nopeasti reagoivan huoltosopimusyhteistyön koko maassa, olemme valinneet huoltoyhteistyökumppaneiksemme tarkoin valittuja, itse kouluttamiamme huoltopisteitä, jotka täyttävät asettamamme kriteerit.

finntest logo
Osoite
Olarinluoma 16, 02200 Espoo
Sähköposti
finntest@finntest.fi
Verkkosivut
www.finntest.fi
 
 

Mikä on BG?

Ennakoivaa huoltoa toimivuustakuulla. BG-tuotteet puhdistavat, suojaavat ja säästävät rahaa.

Lue lisää

Finntest Oy

Finntest Oy on toiminut yksinoikeudella Suomessa BG tuotteiden jakelijana jo vuodesta 2003.

Lue lisää