Finntest toimii yksinoikeudella Suomen markkinoiden BG tuotteiden jakelijana. Olemme jatkuvasti kiinnostuneita oma-aloitteisista, ahkerista ja motivoituneista työntekijöistä. Ennen kaikkea olemme kiinnostuneita positiivisista ja innostuneista ihmisistä, jotka pystyvät toimimaan itsenäisesti ja saavat tulosta aikaan. Tarjoamme vastuuta ja mahdollisuuden työskennellä vapaasti tuotteiden ja palveluiden parissa, jota asiakkaat arvostavat.

ALUEMYYNTI, PÄÄKAUPUNKISEUTU, VARSINAIS-SUOMI, POHJANMAA

Etsimme myyntitiimiin vahvistusta em. alueille. Oletko tehnyt itsenäisesti työskennellen kauppaa autokorjaamoille tai ajoneuvohuoltopisteisiin ? Oletko mahdollisesti työskennellyt erilaisten kemiallisten puhdistustuotteiden kanssa? Tunnet autot ja olet valmis kouluttamaan myymäsi tuotteet. Meiltä saat työhön erittäin hyvän koulutuksen. Tunnetuimmat tuotemerkkimme ovat Snap-On ja BG Products.

Tulevalta henkilöltä edellytämme kykyä organisoida oma työaika, tietenkin yhteistyössä meidän kanssamme. Sinulla on myös näyttöä aiemmasta tuloksellisesta toiminnasta. Tarjoamme mielenkiintoisia, maailman johtavien valmistajien tuotteita ja palveluita, joilla voit tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme. Tyytyväisiä asiakkaita on aina kiva auttaa.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää !

Kari Järvi, Toimitusjohtaja
Matkapuhelin 0400 443 944

BG huoltopisteet