Finntest Oy on jatkuvasti kiinnostunut oma-aloitteisista, ahkerista ja motivoituneista työntekijöistä. Ennen kaikkea olemme kiinnostuneita positiivisista ja innostuneista ihmisistä, jotka pystyvät toimimaan itsenäisesti ja saavat tulosta aikaan. Tarjoamme vastuuta ja erilaisia mahdollisuuksia. 

 

Kasvun jatkuessa Suomen markkinoilla haemme

TUOTEASIANTUNTIJA BG-TUOTTEILLE

Etsimme ahkeraa ja motivoitunutta ajoneuvotekniikan asiantuntijaa vahvistamaan BG-tiimiämme. Tuleva BG-tuoteasiantuntijamme on asiakkaittemme ensisijainen yhteyshenkilö kaikissa BG:n ratkaisujen käyttöön ja soveltuvuuteen liittyvissä teknisissä asioissa. Edellytämme kykyä kouluttaa yhteistyökumppaneitamme BG-laitteiden ja tuotteiden osaajiksi sekä valmiutta tuottaa opetusmateriaalia. Myös testauslaitteiden tuotehoito kuuluu tehtävien piiriin. Omaksut nopeasti uudet asiat ja esität ne sujuvasti asiakkaillemme sekä omalle väellemme. Olet yhteistyökykyinen ja toimit mielelläsi vuorovaikutuksessa asiakkaittemme sekä Finntestin muiden ammattilaisten kanssa.

Hyvä englanninkielen taito ja tietotekniikan sekä autoelektroniikan tuntemus ovat välttämättömiä avuja tehtävän hoitamisessa. Odotamme BG-tuoteasiantuntijalta palveluhenkisyyttä ja joustavuutta sopeutua kiireiseenkin työtahtiin. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja viet tehtäväsi loppuun saakka. Tarjoamme tehtävään valitulle nykyaikaisen työympäristön, kilpailukykyiset ansiot ja mahdollisuuden kehittyä autoalan huippuosaajaksi. Pääset työskentelemään tutkitusti alan parhaimpien tuotteiden kanssa, ja saat tarvittavan tuen tehtävän menestykselliseen hoitamiseen.

Työilmapiirimme on reilu ja kannustava. Emme tuijota kellokorttiin, tärkeintä on sitoutuminen yhteiseen juttuumme.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää !

Kari Järvi, Toimitusjohtaja
Matkapuhelin 0400 443 944