Usein kysyttyjä kysymyksiä - BG Suomi

Täältä löydät vastauksia meiltä usein kysyttäviin kysymyksiin.

Mistä voin ostaa BG tuotteita?

JoyDrive Oy on BG -tuotteiden maahantuoja.

Jos olet autolan ammattilainen, niin ole yhteydessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen./ 010 201 3880

Jos olet kuluttaja, niin lähimmän BG huoltopisteen löydät näiltä sivuilta löytyvästä huoltopistehausta.

Miksi en voi ostaa tuotteita mukaani jälleenmyyntipisteistä?

BG tuotteet on tarkoitettu vain autolan ammattilaisten käytettäväksi. Niiden oikeaoppinen käyttö vaatii usein koulutusta ja harjoittelua.

Miksi paikkakunnallani ei ole saatavilla BG huoltopalveluita?

BG huoltopalveluita on saatavilla lähes kaikkialla Suomessa. Mikäli paikkakunnallasi ei ole saatavilla BG huoltopalveluita, niin anna meille vinkki. Palkitsemme hyvät vinkit.

Miksi autoni kuluttaa paljon öljyä?

Tähän ei ole olemassa lyhyttä vastausta. Asiaan vaikuttaa monet asiat, kuten autosi moottorin mekaaninen kunto. Se mitä nähdään yleisesti automarkkinalla ympäri maailman on kuitenkin toistuvaa. Kaikilla automerkeillä ja jokaisella markkina-alueella esiintyy liiallista öljyn kulumista, likaantuneita moottoreita ja ongelmia pakokaasujen jälkikäsittelylaitteiden kanssa. Eurooppassa käytetty ACEA öljystandardi moottoriöljyille sisältää vaatimuksen siitä kuinka paljon moottoriöljyn sallitaan haihtuvan. Öljyn haihtumisprosentiksi on määritelty 13%. Tutkimustemme mukaan tämä on yksi merkittävä syy siihen miksi öljyä kuluu liiaksi. Huippulaatuisten moottoriöljyn lisäaineen, kun BG Extended Life MOA avulla öljyn liiallista haihtumista voidaan kontrolloida pitkän huoltovälin aikana. Tottakai auton huolto-ohjelman noudattaminen, moottorin puhtaus ja mekaaninen kunto on yhtälailla tärkeää.

Voiko autoni automaattivaihteistossa käyttää BG:n monikäyttöistä automaattivahteistoöljyä?

Useimmissa tapauksissa kyllä. BG 312 Universal ATF on autolan monikäyttöisin huippulaatuinen automaattivaihteistoöljy. Katso lisää http://www.bgprod.fi/ajankohtaista/53-automaattivaihteistooljyt

Ovatko nämä jotain ihmeaineita? Uskaltaako näitä käyttää?

BG tuotteet eivät sisällä mitään sellaisia aineita, joita öljyissä ja polttoaineissa ei käytettäisi muutenkin. Ne on 100% turvallisia käyttää. BG omistaa yksinomisteisesti kaikkien tuotteiden kemiallisen kaavan, mutta ei käytä mitään sellaista kemiaa, joka ei ole autovalmistajien ja autoteollisuuden hyväksymää.   

BG huoltopisteet