BG Lifetime Protection Plan - BG Suomi

Suojaa ajoneuvosi elinikäisesti!

BG Lifetime Protection Plan on ilmainen asiakasetuohjelma autollesi, joka kattaa kaikki valmistajan takuun piiriin kuulumattomat moottorin osat. BG Lifetime Protection on täysin ilmainen ja se jatkuu niin kauan kuin BG huoltopalvelu suoritetaan autoosi valtuutetussa BG -huoltopisteessä. BG Lifetime Protection Plan kulkee auton mukana ja se on siirrettävissä mikäli auto vaihtaa omistajaa.

Saat BG Lifetime Protection Planin mikäli olet suorittanut yhden tai useamman näistä huoltopalveluista.

BG Performance Huolto/ BG Hybrid Performance Huolto

Moottorin ja polttoainejärjestelmän huolto. Ajoneuvosi öljyjärjestelmä puhdistetaan öljynvaihdon yhteydessä ja uutta moottoriöljyä suojataan erityisellä lisäaineella. Tämän lisäksi polttoainejärjestelmä puhdistetaan. Tämä huolto palauttaa autosi suorituskyvyn, ennaltaehkäisee ja kontrolloi moottorin likaantumista.

BG Ilma- ja polttoainejärjestelmän huolto

Huoltopalvelu bensiinimoottoreiden yläpuoliselle osalle. Moottorin ilma- ja polttoainejärjestelmä puhdistetaan BG -laitteen ja huoltotuotteen avulla, jotta saadaan palautettua optimaalinen palotapahtuma. Tämä vaikuttaa merkittävästi autosi ajettavuuteen, päästöihin ja polttoaineen kulukseen.

BG Automaattivaihteiston huolto

Huoltopalvelu kaikille automaattivaihteisto tyypeille A/T, DSG/DCT ja CVT. Huollossa vaihteisto puhdistetaan, öljy vaihdetaan 100% ja uutta öljyä suojataan erityisen huoltotuotteen avulla. Tämä huolto palauttaa autosi vaihteiston toiminnan uuden veroiseksi ja pehmentää vaihtamista. Hyvin toimiva automaattivaihteisto auttaa pienentämään polttoaineen kulutusta.

BG Ohjaustehostin huolto

Huoltopalvelu kaikille hydraulisesti toimiville ohjaustehostimille (poislukien sähkötoimiset). Huollossa ohjaustehostin  puhdistetaan, neste vaihdetaan BG -laitteen avulla ja uutta nestettä suojataan erityisen huoltotuotteen avulla. Huolto palauttaa parhaan mahdollisen ohjaustuntuman ja ennaltaehkäisee järjestelmän kulumista ja vikoja.

BG Jäähdytysjärjestelmän huolto

Huoltopalvelu kaikille jäähdytysjärjestelmille. Huollossa jäähdytinjärjestelmä mukaan lukien lämmityslaite puhdistetaan, neste vaihdetaan BG -laitteen avulla ja uutta jäähdytinestettä suojataan erityisen huoltotuotteen avulla. Huolto palauttaa parhaan mahdollisen jäähdytys- ja lämmitystehon sekä suojaa järjestelmää mm. korroosion haitallisilta vaikutuksilta.

BG Voimansiirron huolto

Huoltopalvelu manuaalivaihteistoille, jakolaatikoille, edessä ja takana sijaitseville voimansiirron öljyvoidelluille komponenteille. Huollossa vaihteistoöljy korvataan huippulaatuisella BG -vaihteistoöljyllä, joka suojaa voimansiirron komponentteja paremmin ja pidempään. Tunnet parantuneen toiminnan mukavampana ajettavuutena.

Miten se toimii?

Mikäli ensimmäinen BG-huoltosi tehdään ennen 80 000 km, pääset ohjelmassa tasolle 1. Tasolla 1 mahdollinen maksimikorvaus on 3000 euroa. Jos huolto tehdään alle 120 000km kohdalla, pääset tasolle 2, jossa mahdollinen maksimikorvaus on 1500 euroa.

Mikäli autoosi tulee ohjelman puitteissa vika ja kyseinen vika ei kuulu normaalitakuun piiriin, voit saada korvauksen BG -ohjelman puitteissa.

Korvaussummat 
BG Performance Huolto Bensiini- ja dieselmoottoreille
Huoltoväli 20 000 km tai 12 kk
Max. korvaussumma

3000 €

Lisäkattavuus Dieselauton
DPF-suodattimelle
 
Huoltoväli
ja BG DPF-huolto ennen
25 000 km (performance)
50 000 km
Max. korvaussumma 1 000 €
Automaattivaihteiston huolto ATF-, CVT- ja DSG-vaihteistoille
Huoltoväli 50 000 km
Max. korvaussumma 3000 €
Jäähdytysjärjestelmän huolto jäähdytysjärjestelmän osille
Huoltoväli 50 000 km tai 24 kk
Max. korvaussumma 3000 €
Ohjaustehostinhuolto ohjaustehostimen osille
Huoltoväli 50 000 km tai 24 kk
Max. korvaussumma 3000 €
Voimansiirtohuolto voimansiirron osille
Huoltoväli 50 000 km tai 24 kk
Max. korvaussumma 3000 €
Jarruhuolto jarrujärjestelmän osille
Huoltoväli 50 000 km tai 24 kk
Max. korvaussumma 3000 €

 

Rajoitukset:
3500 kg omapainoon asti, katso ohjelman tarkempi sisältö tästä.Protection Plan Logo 1

 

BG huoltopisteet

Ajankohtaista