BG Hybrid Performance autohuolto - BG Suomi

Puhdistus- ja ylläpitohuolto on osa normaalia määräaikaishuoltoa, jonka avulla hybridmoottori puhdistuu ja pysyy toimintakykyisenä.

BG Hybrid Performance huolto on kehitetty hybridiajoneuvoille, niiden erityishuoltotarpeet huomioiden. BG:n korkealaatuiset ja alan ammattilaisten suosittelemat hybridi huoltotuotteet puhdistavat moottorin ja polttoainejärjestelmän sekä auttavat hybridi moottoreille tyypillisen kosteuden kanssa.  BG Hybrid Performance huolto pidentää hybridimoottorin kestävyyttä ja maksimoi tehokkuuden ja taloudellisuuden sekä pitää ympäristölle haitalliset päästöt kurissa! 

Hybridiautot käyttävät bensiinimoottoriaan vain satunnaisesti ja tämän vuoksi öljy pääsee viilentymään. Ilman kampikammion jatkuvaa riittävän kuumaa lämpötilaa; enemmän polttoainetta ja vettä pääsee laimentamaan ja heikentämään öljyä. Lisäksi pidennetyt öljynvaihtovälit edistävät öljyn heikentymistä ja karstakerrostumien muodostumista. Nämä raskaat karstakerrostumat haittaavat esimerkiksi männän renkaiden optimaalista toimintaa; mikä nostaa polttoaineen kulutusta, alentaa tehoa ja lisää haitallisia pakokaasupäästöjä sekä öljyn kulutusta.

Moottoriöljy heikentyy ohivuotaneen polttoaineen seurauksena; alkaa kehittyä epäsuotuisia happoja yhdessä hybridimoottorissa tyypillisen kosteuden kanssa ja se on erityisen ongelmallista hybridimoottorissa. Tämä johtaa männänrenkaiden toiminnan heikentymiseen ja moottoriöljyn epävakauteen. Jopa korkealaatuiset synteettiset moottoriöljyt heikentyvät lopulta. 

Hybridimoottoreissa paras mahdollinen voitelu on super tärkeää, koska polttomoottori voi käynnistyä, jopa 80 km/h vauhdissa, tällöin tarvitaan paras mahdollinen voitelu. Tämänkaltainen moottoritekniikka aiheuttaa pohjolalle tyypillisistä talvisissa ääriolosuhteissa voiteluaineelle erityishaasteen.

Hybridiautot on yleensä varustettu Stop-Start-tekniikalla. Tämä tarkoittaa, että bensiini polttoainetta varastoidaan hybridipolttoainejärjestelmässä pidempiä aikoja ennen käyttöä. Kun bensiini on liian kauan polttoainejärjestelmässä, se alkaa ikääntyä eli hapettua.

Haastetta lisää tosiasia, että pienet, suuritehoiset turboahdetut moottorit ovat erittäin herkkiä karstakerrostumille, jotka kerääntyvät polttoainesuuttimiin, ilmakanaviin, imuventtiileihin ja palotilaan. Alhainenkin karstakerrostuma lisää pakokaasupäästöjä, pienentävät polttoainetaloutta ja korostaa ajettavuusongelmia.

Hybridimoottorin puhdistus BG EPR® Engine Performance Restoration® for Hybrids -tuotteella pehmentää ja liuottaa männänrenkaita jo 10 minuutissa! Se puhdistaa mikroskooppiset öljykanavat, jotta hydraulisesti toimivien komponenttien voitelu voidaan ylläpitää tarvittavalla tasolla. 

Hybridimoottoriöljyn tehostaminen BG Advanced Formula MOA® for Hybrids sisältää tehokkaan kosteutta kontrolloivan, puhdistusaineen (detergentti) ja antioksidanttipaketin, joka suojaa moottorin voideltuja osia hybridisähköajoneuvoissa (HEV).

Hybridipolttoainejärjestelmän puhdistus BG Platinum® 44K® for Hybrids -tuotteella on 325 ml korkealaatuisia puhdistusaineita, jotka puhdistavat koko polttoainejärjestelmän ja suojaavat hybridipolttoainejärjestelmille tyypilliseltä polttoaineen hajoamiselta sekä auttaa järjestelmää käsittelemään hybrideissä esiintyvää ylimääräistä kondensoitunutta vettä.

BG huoltopisteet

Ajankohtaista